Hoe mogen we je helpen?

Vervelend dat u schade heeft of betrokken bent geweest bij een schade, maar we gaan u direct helpen!

Wilt u snel uw schade melden, doe dit dan digitaal via onze website. Klik op de knop "schade melden" en binnen enkele minuten heeft u uw schade gemeld. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag.

Er kan van alles gebeuren in het dagelijks leven op het gebied van schade. Het is dan ook prettig wanneer u snel geholpen wordt. Lees deze informatie goed en maak uw keuze..

Enkele belangrijke stappen:

 1. Verzamel alle informatie
  Om uw schade sneller af te kunnen handelen, hebben wij zoveel mogelijk informatie over de schade nodig zoals foto's etc.
 2. Meld uw schade zo snel mogelijk
  U kunt uw schade doorgeven via onderstaande opties voor een snelle schade afhandeling.
 3. Onze schadebehandelaars gaan aan de slag
 4. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zodra de schade bij ons binnen is gekomen om indien nodig alle gegevens compleet te maken.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen. Vul hiervoor ons contactformulier in. Bellen kan ook, zeker in spoedgevallen. Verder nog vragen?NIEUW! U kunt nu zelf online uw schade melden!

U kunt uw schade (m.b.t. inboedel, reis, opstal en aansprakelijkheid) op elk moment van de dag, waar dan ook melden. Het kost gemiddeld slechts 7 minuten, waardoor u sneller weet waar u aan toe bent. Door op onderstaande button te klikken, wordt u naar de schademeldportaal geleid. Log in met uw e-mailadres en begin direct met het invullen van uw schade.

De melding later afmaken
Wilt u op een later moment de schade voortzetten of documenten toevoegen, dan is dit mogelijk

Wat hebben we van u nodig?
Om de schade goed te kunnen beoordelen, vragen wij de volgende zaken (indien van toepassing) bij de hand te houden:

 • Aankoopnota('s);
 • Een offerte of factuur voor herstel
 • Het bewijs van aangifte bij de politie
 • Foto’s van de schade

En blijft u toch nog met vragen zitten? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. U vindt onze gegevens rechts onderin de website.

Want we helpen u graag verder!

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Als u schade bij ons meldt dan gebruiken wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt voor het verwerken van uw verzoek om behandeling van de schade. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens voor onze werkzaamheden moeten delen.

Wij registreren schademeldingen en verzekeringsgegevens in de CIS-databank. Stichting CIS bewaart deze gegevens voor verzekeringsmaatschappijen die in Nederland actief zijn. Zo kunnen verzekeraars, politie, justitie en andere door Stichting CIS erkende instellingen onderling informatie uitwisselen. Daarmee kunnen ze risico’s beheersen en fraude tegengaan. Meer informatie vindt u in het CIS Privacyreglement op www.stichtingcis.nl.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie