Hoe mogen we je helpen?

Vervelend dat u schade heeft of betrokken bent geweest bij een schade, maar we gaan u direct helpen!

Door de hevige storm van 5 juli is er veel schade ontstaan. Onze schadeafdeling heeft het daarom druk en is niet altijd zo makkelijk bereikbaar als u gewend bent. Wilt u snel uw schade melden doe dit dan digitaal via één van de onderstaande buttons. In het geval van de stormschade: klik op de button “Heeft u stormschade?” en binnen enkele minuten heeft u uw schade gemeld. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag.

Er kan van alles gebeuren in het dagelijks leven op het gebied van schade. Het is dan ook prettig wanneer u snel geholpen wordt. Lees deze informatie goed en maak uw keuze..

Enkele belangrijke stappen:

 1. Verzamel alle informatie
  Om uw schade sneller af te kunnen handelen, hebben wij zoveel mogelijk informatie over de schade nodig zoals foto's etc.
 2. Meld uw schade zo snel mogelijk
  U kunt uw schade doorgeven via onderstaande opties voor een snelle schade afhandeling.
 3. Onze schadebehandelaars gaan aan de slag
 4. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zodra de schade bij ons binnen is gekomen om indien nodig alle gegevens compleet te maken.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen. Vul hiervoor ons contactformulier in. Bellen kan ook, zeker in spoedgevallen. Verder nog vragen?NIEUW! U kunt nu zelf online uw schade melden!

U kunt uw schade (m.b.t. inboedel, reis, opstal en aansprakelijkheid) op elk moment van de dag, waar dan ook melden. Het kost gemiddeld slechts 7 minuten, waardoor u sneller weet waar u aan toe bent. Door op onderstaande button te klikken, wordt u naar de schademeldportaal geleid. Log in met uw e-mailadres en begin direct met het invullen van uw schade.

De melding later afmaken
Wilt u op een later moment de schade voortzetten of documenten toevoegen, dan is dit mogelijk

Wat hebben we van u nodig?
Om de schade goed te kunnen beoordelen, vragen wij de volgende zaken (indien van toepassing) bij de hand te houden:

 • Aankoopnota('s);
 • Een offerte of factuur voor herstel
 • Het bewijs van aangifte bij de politie
 • Foto’s van de schade

En blijft u toch nog met vragen zitten? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. U vindt onze gegevens rechts onderin de website.

Want we helpen u graag verder!

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Als u schade bij ons meldt dan gebruiken wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt voor het verwerken van uw verzoek om behandeling van de schade. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens voor onze werkzaamheden moeten delen.

Verder melden wij uw persoonsgegevens bij de Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS). Ook mogen wij uw gegevens daar opvragen. Dat doen wij ook met de persoonsgegevens van de andere partijen die betrokken zijn bij de schade. Hierbij geldt het privacyreglement van de Stichting CIS. Kijk voor meer informatie op www.stichtingcis.nl.

Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in ons online Privacy Statement.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie