Hoe mogen we je helpen?

Hypotheken

Een woning kopen is spannend en is vaak één van de grootste aankopen van uw leven. Daarom is des te belangrijker om u goed te laten informeren door een hypotheekadviseur. Kunt u het wel betalen? Wat worden uw maandlasten? Twijfelt u nog of u een nieuwe woning wilt huren of kopen? Of is een andere aanleiding om met ons het gesprek aan te gaan over uw hypotheek. Bijvoorbeeld een verbouwing, lagere maandlasten of twijfelt u over het oversluiten van een hypotheek? Bij ons kunt u terecht met al uw vragen en voor een onafhankelijk advies van één van onze Erkend Hypotheekadviseurs. Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen bij vrijwel iedere geldverstrekker in Nederland terecht. Wat dit voor u betekent? Altijd de beste voorwaarden en een gunstige rente. Verder hebben wij doordat wij één van de grotere financieel dienstverleners in Nederland zijn ook goede afspraken met de diverse hypotheekaanbieders, waardoor wij kortere doorlooptijden hebben bij een hypotheekaanvraag. 

Wanneer je een woning gaat kopen komt er al genoeg op je af, dan is het fijn dat één van onze ervaren (Erkende) hypotheekadviseurs samen met u op zoek gaat naar de best mogelijke hypotheek. Los van de hypotheek voor de aankoop van een woning kunnen er ook andere aanleidingen zijn om het gesprek met ons aan te gaan.

U wilt bijvoorbeeld:

  • een nieuwbouwwoning kopen: Een gloednieuwe woning! Dat is natuurlijk harstikke mooi, duurzaam en voor de komende jaren weinig onderhoud. Toch zijn er bij nieuwbouw heel veel andere dingen waar u rekening mee moet houden bij het aangaan van een hypotheek. 
  • uw woning verbouwen: In een woningmarkt waar veel meer vraag is dan aanbod is het voor veel mensen aantrekkelijk om te blijven in de huidige woning in plaats van te gaan verhuizen. 
  • lagere maandlasten: Tegenwoordig met de lage rentes zijn lagere maandlasten in veel gevallen gemakkelijk te realiseren. Of dit nu gaat door de huidige hypotheek aan te passen naar een lagere rente of door de hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker. 
  • verhuizen naar een andere woning: Wij rekenen graag voor wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat zijn de nieuwe maandlasten, kunnen we de huidige hypotheekvorm meenemen? Tot hoever kan ik bieden en moet ik een voorbehoud financiering opnemen in de koopakte? Belangrijke vragen waar wij graag antwoord op geven in een vrijblijvende afspraak. 
  • een hypotheek oversluiten: Wilt u profiteren van een lagere rente of wilt u misschien de hypotheek oversluiten en verhogen voor een verbouwing of verduurzaming? Een hypotheek oversluiten houdt in dat u met het geld van een andere bank of verzekeraar de huidige financiering aflost en een nieuw contract aangaat.

Wenst u meer informatie, dan kunt u deze terugvinden op deze site of contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.. 

Vrijblijvende afspraak

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en zitten geen kosten aan verbonden. In de meeste gevallen ontvang je van jouw vaste adviseur na afloop een oriëntatierapport waarin staat welke kosten je kunt verwachten bij het aankopen van een woning, welke maandlasten hierbij horen en tot welk bedrag je kunt gaan. Goed voorbereid de woningmarkt betreden zal je helpen er eerder tussen te komen. Naast dit rapport kan je ook een hypotheekverklaring meekrijgen, dit is een document waarin staat tot welk bedrag je zou kunnen bieden (onder voorbehoud financiering), zo maak je meer kans en bied je de verkopende partij in ieder geval zekerheid dat er door een hypotheekspecialist naar jouw financiële situatie heeft gekeken.

Aan de slag!

Om u verder alvast op weg te helpen, hebben we een handige rekentool waarmee u al een inschatting kunt krijgen over hoeveel hypotheek u kunt lenen. Voor verdere achtergrondinformatie kunt u onze website raadplegen. Zoals over welke hypotheekvormen er zijn, een handig stappenplan om te volgen indien u een hypotheek wenst af te sluiten of tips om niet te vergeten.

 

Wilt u meer weten over hypotheken? Laat dan hieronder uw gegevens achter.