Hoe mogen we je helpen?

Werken bij EVR

Bij EVR staan we altijd klaar voor onze klanten voor vragen en een passend aanbod aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Ben jij in je element wanneer persoonlijke aandacht, samenwerking en resultaat gecombineerd worden? Dan pas jij bij ons. 

  • 13e maand
  • Premievrij pensioen
  • Mogelijkheden om je te ontwikkelen in een groeiende organisatie

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s).

Start je carrière bij de EVR - groep

Ben jij een talentvolle starter? Heb jij net of bijna je diploma op zak (HBO of WO) en wil jij je verder verdiepen in de financiële dienstverlening? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen in een klantgerichte organisatie. Als trainee bij EVR zet je de eerste stappen binnen je carrière in de financiële dienstverlening. Of het nou gaat om het geven van verzekeringsadvies, hypotheekadvies of het inhoudelijk beoordelen en afhandelen van schadeclaims. De financiële dienstverlening is een hele gevarieerde sector en binnen dit traineeship kan je dan ook verschillende kanten op. Je zal je steeds meer ontwikkelen en erachter komen waarin jij je gaat specialiseren!

Stage lopen bij de EVR - groep

Wij bieden iedere stageperiode 2 tot 5 studenten, van verschillende opleidingen, een leuke stage aan. Op dit moment hebben we voor de periode startende eind januari / begin februari 2025 de volgende stageplaatsen beschikbaar.

EVR heeft een ELBHO erkenning

Stichting ELBHO is een onafhankelijk orgaan dat in Nederland de erkenning van stagebedrijven voor opleidingen (Associate Degree, Bachelor en Master) in het hbo/wo verzorgt. Met de erkenning borgen wij de kwaliteit van de (afstudeer)stage bij ons bedrijf.

Wellicht dat je onze vermelding al op de HBO stagemarkt hebt zien staan: bekijk onze plaatsing hier.

 

EVR is een erkend leerbedrijf 

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft EVR goedgekeurd als Erkend Leerbedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan de voorwaarden die voor deze erkenning zijn vastgesteld. Wij kunnen studenten een goede en veilige werkplek bieden, beschikken over de kennis en ervaring studenten te begeleiden en werken graag samen met scholen om een bijdrage te leveren aan een nog betere opleiding.  

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie