Hoe mogen we je helpen?

Ziektekostenverzekering

Sinds 1 januari 2006 is iedere Nederlander verplicht verzekerd via de Basisverzekering. Deze dekt de zorgkosten van alle bij wet geregelde dekkingen. Voor aanvullende zorg, zoals tandheelkunde, kan de verzekerde aanvullende verzekeringen afsluiten.

Als werkgever kunt u uw medewerkers een aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde bieden: toegang tot een collectieve zorgverzekering. Niet alleen is het een signaal aan uw werknemers dat u hun welzijn serieus neemt, het kan uw medewerkers ook een forse korting op hun premies opleveren.

Dankzij de collectiviteit zijn uw medewerkers tot 10% goedkoper uit voor de nominale premie. Die korting kan oplopen door eventuele aanvullende verzekeringen. Bovendien geldt die korting ook nog eens voor hun gezinsleden, want ook die kunnen zich verzekeren binnen de collectiviteit.

Welke collectieve verzekering voor uw bedrijf het beste is, hangt af van uw wensen. Dankzij ons overzicht en onze contacten met de zorgverzekeraars, kunnen wij voor u een passend zorgpakket samenstellen. Dat is des te belangrijker, omdat ook een collectieve zorgverzekering maatwerk moet bieden waarbinnen al uw medewerkers een passende verzekering kunnen vinden.