Hoe mogen we je helpen?

Uw zekerheden

 

Erkend Financieel Adviseur
Erkend financieel adviseurs geven kwalitatief hoogwaardig en deskundig financieel advies aan de consument. De kennis van deze adviseurs is door de jaarlijkse bijscholing altijd up-to-date.
FFP
De FFP, Federatie Financieel Planners, is de beroepsorganisatie van financieel planners die het CFP-Keurmerk dragen. Ze onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Gecertificeerd financieel planners helpen de consument om zelfstandig bewuste financiële keuzes te maken voor hun toekomst.
GRMC
Leden van het GRMC, Gecertificeerd Risk Management Consultant, zijn in staat om risicomanagement adviezen te bieden van het hoogste kwaliteitsniveau. Het register biedt de leden permanente educatie waardoor ze op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied.
NVGA
De NVGA, de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven, zet zich primair in voor de gemeenschappelijke belangen van haar leden. Met 157 volmachtbedrijven die lid zijn, met onder andere CNA (onderdeel van de EVR Groep), is NVGA dé brancheorganisatie voor gevolmachtigde assurantiebedrijven.
RVI
De adviseurs van het RVI, het Registeradviseurs Verzuim- en Inkomensmanagement, hebben aantoonbaar kennis over EB of verzuim. Ze geven Employee Benefits en/of Verzuim adviezen van de hoogste kwaliteit.
RPA
Het RPA, het Registerpensioenadviseur, is een erkenningsregeling voor de onafhankelijke pensioenadviseur. Het register streeft naar hun kernwaarden deskundigheid, professionaliteit integriteit en onafhankelijkheid.
VNAB
De VNAB, de Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A., is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. VNAB faciliteert omvangrijke transacties tussen verzekeraars en makelaars in de zakelijke verzekeringsmarkt. Haar leden, waaronder EVR Beursmakelaars, verzorgen verzekeringsoplossingen in combinatie met risk management consultancy voor omvangrijke en complexe risico's. Met de drie strategische pijlers (Marktmeesterschap, Kennis en Ontmoeten en verbinden) ondersteunt de VNAB haar leden in hun succes op de zakelijke schadeverzekeringsmarkt.
KIFID
Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut. Kifid helpt om een oplossing te vinden bij klachten van ondernemers of zzp’ers over hun bank of financieel adviseur. Hierbij is Kifid onafhankelijk en onpartijdig. Financiële dienstverleners hebben hierbij dan ook geen enkele invloed op de klachtenbehandeling en het inhoudelijke oordeel van Kifid. De begroting van Kifid wordt gecontroleerd door de minister van Financiën. Hierdoor verloopt alles eerlijk.
NLG
NLG is een samenwerkingsverband van financiële dienstverleners. Deze zijn zowel op de particuliere als zakelijke markt aanwezig op het gebied van hypotheken en verzekeringen. NGL bestaat uit verschillende toonaangevende financiële dienstverleners die samen optreden als gevolmachtigd agent van verzekeringsmaatschappijen. Door deze samenwerking creëren de leden voordelen voor hun klanten, zoals onafhankelijk hoogwaardig advies en betrouwbare regionale contacten dicht bij de klant die terug kunnen vallen op alle expertise die landelijk binnen de groep aanwezig is. Daarnaast geeft het scherpe tarieven en mooie voorwaarden voor de klant door de gezamenlijke inkoopkracht.
Pensioenorde
Pensioenorde is de sterkste landelijke vertegenwoordiging van pensioenadviseurs. De orde streeft continu naar verdere professionalisering van de pensioenadviesmarkt. De normen en waarden van hun leden zijn gebaseerd op drie pijlers;
  • Vaardigheden; de deskundigheid (opleidings- en diploma-eisen) en de capaciteit om de aangeboden dienstverlening goed uit te voeren;
  • Integriteit: het voldoen aan wet- en regelgeving, het klantbelang centraal stellen en gebonden of ongebonden transparantie inzake het advies;
  • Professioneel gedrag: gedrag dat overeenstemt met de eer en de waardigheid en het op een correcte manier aangaan, instandhouden en beëindigen van een klantrelatie.
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie