Assurantiehuis Adviesgroep wordt Eijgendaal & van Romondt

Assurantiehuis Adviesgroep gaat verder onder de naam Eijgendaal & van Romondt (EvR). Met deze samenvoeging bundelen we onze krachten door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring. Sinds de start van Assurantiehuis Adviesgroep op 1 juli 1992 hebben wij, onder meer door uw keuze voor ons kantoor, een uitstekende groei doorgemaakt. Wij willen u dan ook zeer bedanken voor dit vertrouwen. Na inmiddels al meer dan enkele jaren te hebben samengewerkt met Eijgendaal & van Romondt (EvR), zullen we vanaf 11 oktober 2021 onder deze naam verder gaan. Dit betekent dat alle documenten die u vanaf dat moment van ons ontvangt voortaan zijn voorzien van de naam en het logo van EvR. Ook zal EvR zorg gaan dragen voor de incasso van de verzekeringspremie.

Wie is EvR?
EvR adviseert zijn klanten over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Meer weten over EvR? Lees verder.

Wat verandert er voor u als klant van Assurantiehuis Adviesgroep?
De gevolgen van deze aanpassing zijn voor u, behalve de naamswijziging, niet of nauwelijks merkbaar. De polisnummers, premies en voorwaarden blijven gelijk. Ook zijn dezelfde medewerkers van Assurantiehuis Adviesgroep werkzaam bij EvR. Wat er wel wijzigt zijn het algemene telefoonnummer en het e-mailadres. Vanaf 11 oktober 2021 zijn wij telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 070-3105105. Mocht u ons willen mailen, dan kan dit naar info@evr.nl.

Klantportaal
Vanaf 11 oktober kunt u zich via deze link registreren voor ons klantportaal. Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een e-mail waarmee u een inlognaam en wachtwoord kunt aanmaken. Heeft u dit afgerond, dan heeft u via ons klantportaal inzage in uw eigen digitale polismap. Hier vindt u uw, via ons kantoor lopende, verzekeringen, facturen, verzekeringsbewijzen (groene kaarten) en schademeldingen terug. Ook kunt u middels het klantenportaal een wijziging doorgeven of een vraag stellen. Zo heeft u gemakkelijk inzicht en behoudt u het overzicht. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u snel vertrouwd raakt met onze nieuwe naam en dat wij u ook op lange termijn dezelfde service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

Infomatiebrief klanten

Heeft u meerdere relatienummers?
Wellicht heeft u bij ons meerdere  actieve relatienummers. Vraag om een koppeling van deze accounts zodat u al uw via ons kantoor lopende verzekeringen kunt inzien.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 11-10-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie