Hoe mogen we je helpen?

Verzekering.nl

Verzekering.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite mede opgericht door één van de directieleden van Eijgendaal & van Romondt. De dienstverlening die deze twee ondernemingen bieden is echter verschillend.

Eijgendaal & van Romondt
Als onafhankelijke assurantietussenpersoon informeert en adviseert Eijgendaal & van Romondt u over uiteenlopende financiële producten.
U kunt hier terecht voor al uw verzekeringen, uw pensioen of hypotheek en de afhandeling van schades.

De dienstverlening eindigt niet bij het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint dan eigenlijk pas. Als financieel adviseur staat Eijgendaal & van Romondt op de bres voor haar klanten. Als u bijvoorbeeld schade heeft, zorgt de schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. De medewerkers nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken zich sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Kortom; bij Eijgendaal & van Romondt kunt u terecht voor een onafhankelijk en persoonlijk advies.

Verzekering.nl
Op www.verzekering.nl is het mogelijk om schadeverzekeringen op eenvoudige wijze met elkaar te vergelijken. Vervolgens kunt u de best passende verzekering direct online afsluiten. U sluit de verzekering niet bij Verzekering.nl, maar bij de verzekeraar zelf.

Deze vergelijkingswebsite geeft u de mogelijkheid om het heft in eigen hand te nemen. Op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften kunt u een onafhankelijke vergelijking maken tussen uiteenlopende verzekeraars die aangesloten zijn bij Verzekering.nl.

De verzekeringen die u kunt vergelijken bestaan op dit moment uit auto- en zorgverzekeringen. Het aanbod wordt in de komende periode uitgebreid met vergelijkingsmodules voor reis-, inboedel-, opstal- en rechtsbijstandsverzekeringen.

Heeft u een vraag over de diensten van Verzekering.nl? Neem gerust contact op met één van de medewerkers: 070-3105103 of info@verzekering.nl.

Meer Keuzes
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie