Hoe mogen we je helpen?

Adriaanse Assurantie wordt Eijgendaal & van Romondt


Adriaanse Assurantie gaat verder onder de naam Eijgendaal & van Romondt. Met deze samenvoeging bundelen we onze krachten door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring.  Na inmiddels al meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met EvR (Eijgendaal & van Romondt), zullen we vanaf 1 juli 2021 onder deze naam verder gegaan. Dit betekent dat alle documenten die u vanaf dat moment van ons ontvangt zijn voorzien van het EvR logo. 

Wie is EvR?
EvR adviseert zijn klanten over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Meer weten over EvR? Lees verder.

Wat verandert er voor u als klant van Adriaanse Assurantie?
De gevolgen van deze aanpassing zijn voor u, behalve de naamswijziging, niet of nauwelijks merkbaar. De polisnummers, premies en voorwaarden blijven gelijk. Ook zijn dezelfde medewerkers van Adriaanse Assurantie werkzaam bij EvR. Wat er wel wijzigt zijn het algemene telefoonnummer en het e-mailadres. Vanaf 1 juli 2021 zijn wij telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 070-3105105. Mocht u ons willen mailen, dan kan dit naar info@evr.nl.

Klantportaal
Vanaf 12 juli a.s. kunt u zich via deze link registreren voor ons klantportaal. Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een e-mail waarmee u een inlognaam en wachtwoord kunt aanmaken. Heeft u dit afgerond, dan heeft u via ons klantportaal inzage in uw eigen digitale polismap. Hier vindt u uw, via ons kantoor lopende, verzekeringen, facturen, verzekeringsbewijzen (groene kaarten) en schademeldingen terug. Ook kunt u middels het klantenportaal een wijziging doorgeven of een vraag stellen. Zo heeft u gemakkelijk inzicht en behoudt u het overzicht. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u snel vertrouwd raakt met onze nieuwe naam en dat wij u ook op lange termijn dezelfde service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

Infomatiebrief klanten / Information letter customers

Heeft u meerdere relatienummers?
Wellicht heeft u bij ons meerdere  actieve relatienummers. Vraag om een koppeling van deze accounts zodat u al uw via ons kantoor lopende verzekeringen kunt inzien.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-06-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie