Hoe mogen we je helpen?

Schade aan uw auto melden

Vervelend voor u, dat u betrokken bent geweest bij schade aan uw auto. We hopen dat u er zelf goed vanaf bent gekomen. 

Om uw schade goed geregeld te kunnen krijgen kunt u HIER het Europees aanrijdingsformulier downloaden. U kunt het formulier digitaal invullen. Vergeet u niet op de juiste plaatsen de 'kruisjes' te zetten? Sla het formulier op en stuur dit per e-mail of per post aan ons door.

Schade melden via MobielSchadeMelden.nl. 

Het is tevens mogelijk om uw schade te melden via de app of website van MobielSchadeMelden.nl. De app valt te downloaden via de Google Playstore of de App Store. 

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Als u schade bij ons meldt dan gebruiken wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt voor het verwerken van uw verzoek om behandeling van de schade.

Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens voor onze werkzaamheden moeten delen.

Wij registreren schademeldingen en verzekeringsgegevens in de CIS-databank. Stichting CIS bewaart deze gegevens voor verzekeringsmaatschappijen die in Nederland actief zijn.

Zo kunnen verzekeraars, politie, justitie en andere door Stichting CIS erkende instellingen onderling informatie uitwisselen. Daarmee kunnen ze risico’s beheersen en fraude tegengaan. Meer informatie vindt u in het CIS Privacyreglement op www.stichtingcis.nl.

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie